RACING TEAM
STANDING CONSTRUCT HONDA
WELCOME TO
RACING TEAM
STANDING CONSTRUCT HONDA
WELCOME TO
RACING TEAM
STANDING CONSTRUCT HONDA
WELCOME TO
RACING TEAM
STANDING CONSTRUCT HONDA
WELCOME TO

Brian Bogers

Nationaliteit: Nederlands
Geboortedatum: 19.09.1997

Eerste GP: 2015, MXGP of Qatar, Losail
Eerste GP overwinning: 2022, MXGP of Flanders, Lommel, MXGP

Motor: Honda CRF450RW
Klasse: MXGP #189

Palmares

2022 6e FIM Wereldkampioenschap Motocross MXGP

2021 13e FIM Wereldkampioenschap Motocross MXGP

2020 10e FIM Wereldkampioenschap Motocross MXGP

2019 13e FIM Wereldkampioenschap Motocross MXGP

2018 39e FIM Motocross Wereldkampioenschap MXGP

2017 8e FIM Wereldkampioenschap Motocross MX2
2e FIM Motorcross der Naties

2016 6e FIM Wereldkampioenschap Motocross MX2
3e FIM Motorcross der Naties

2015 11e FIM Wereldkampioenschap Motocross MX2

2014 2e FIM Europa Motocross Kampioenschap EMX250

2014 3e Nederlands Open Kampioenschap MX2

2013 9e FIM Europa Motocross Kampioenschap EMX250
9e Nederlands Open Kampioenschap MX2

2012 4e FIM Europa Motocross Kampioenschap EMX250
8e Nederlands Open Kampioenschap MX2

2011 36e FIM Europa Motocross Kampioenschap EMX250
9e Nederlands Open Kampioenschap MX2

2010 2e Nederlands Open Kampioenschap 85cc
1e FIM Europa Motocross Kampioenschap EMX85

brian

SPONSORS

DE MENSEN EN BEDRIJVEN DIE HET TEAM ONDERSTEUNEN

Start typing and press Enter to search